افرادی که فعالیت زیادی در گنجیابی دارند، حتما با ساروج برخورد کردهاند و با محدودیت هایی که این ماده بر سر راه گنجیابی بوجود میآورد، روبرو شدهاند. احتمالا فکر کنید که این ماده هیچ ارتباطی با گنجیابی ندارد. در این مقاله از فلزیاب زاگرس به این موضوه میپردازیم تا شما هم بتوانید اطلاعات کافی در مورد این ماده به دست آورید.
ویدیو معرفی ساروج
ساروج چیست و چگونه از بین می رود؟
در دوران قدیم و زمانهای دور که بتن وجود نداشت از ماده محکم و مستحکم دیگری بنام ساروج استفاده میکردند تا استحکام بناها تامین شود. ساروج را فقط در گنجیابی و پنهان کردن دفینهها استفاده نمیکردند؛ بلکه در موارد مختلف حتی ساختمانسازی نیز استفاده میشد. اما آنچه یک اپراتور دستگاه فلزیاب و کاوشگر با ان روبرو میشود ساروج در دفینهها و عملیات گنجیابی است. پس این ماده بیارتباط با گنج و علم فلزیابی نیست و اکثر دفینههایی که بار سنگی دارند از این پوشش گسترده شدهاند تا کسی به راحتی امکان دسترسی به این بارها را نداشته باشد. چراکه ساروج از محکمترین موارد است و افراد کاوشگر را با محدودیت هایی روبرو میسازد.
مواد تشکیل دهنده ساروج
ساروج دارای انواع مختلفی بوده که محکمترین نوع آن ساروج سیاه است و بعد از آن ساروج طوسی سفید و خاکستری از محکمترین ساروج ها محسوب به حاسب میآیند. در گذشته برای گنج یابی و ساخت سازه ها از این انواع استفاده میکردند. در ساروجهایی با استحکام بیشتر از موادی همچون پشم شتر و پشم بز نیز استفاده میکردند که تا امروز انواع مختلف از ساروج در ۶۰۲ نوع شناخته شده است. در این میان ۵۲ نوع فاقد زیر خاکی میباشند که کلیه این ساروجها از موادی چون شن و ماسه و آهک و سفیده تخم مرغ تهیه میشوند. امروزه راههای مختلفی برای شکستن ساروج ذکر شده است که در صورت نبود تجهیزات و امکانات مناسب این ماده به نوعی شکستنی نیست و بسیار سخت از روی دفینهها برداشته میشود.
منبع : وب سایت فلزیاب زاگروس مرجع ارائه و فروش انواع فلزیاب
برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما از طریق تماس با ما در ارتباط باشید
برای دیدن محصولات میتوانید به فروشگاه سایت مراجعه نمایید
مشاوره قبل از خرید
ارائه بهترین دستگاههای تصویری گنج یاب
فروش بهترین برندها با بهترین قیمت
فروش فلزیاب و طلایاب زاگروس آپ
پشتیبانی محصولات بعد از خرید
ضمانت اصالت و کیفیت کالا
ردیاب گنج یاب فلزیاب